Muut eläimet

Kanien lisäksi meillä asuu myös muita karvakavereita. Näihin kuuluu kaksi hevosta ja kaksi koiraa. :)


On the Road - Rodi

rotu:  amerikkalainen lämminverinen
sukupuoli:  ruuna
väri:  tummanpunarautias
syntymäaika:  3.6.1989

Rodi tuli minulle joulun alla vuonna 2007. Olin imuroimassa huonettani, kun isä huusi minut puhelimeen. Puhelimessa oli hänen työkaverinsa joka sanoi kuulleensa minun olevan heppatyttö. Hän ilmoitti, että hänellä on hevonen, joka tarvitsisi uuden kodin tuttavapiiristä, tai se luultavasti lopetettaisiin.
Viikon päästä kävimme katsomassa hevosta, kahden viikon päästä siitä se olikin jo omassa tallissa. Se ei osannut oikeastaan mitään. Kyllä sillä oli selässä oltu ja käyntiä menty, muttei mitään muuta. Nykyään se on jo ihan kiva ratsu, toimiva, ainakin itselle. ;) Luonteeltaan todella kiltti, kaikkien käsiteltävissä. Äitini mukaan maailman kiltein hevonen.Tear of Victory - Vikke

rotu:  lämminverinen ravihevonen
sukupuoli:  ori
väri:  punaruunikko
syntymäaika:  7.6.2005

Vikke tuli minulle kesällä 2013. Näin netissä ilmoituksen, että orille oli hakusessa loppuelämän koti ja otin yhteyttä.

Ori vaikutti mukavalta, ainakin omistajan sanojen mukaan, ja päätin, että se saisi muuttaa meille. Kyydin järjestymisessä meni kuukauden päivät, kunnes jätkä vihdoin saapui uuteen kotiinsa.
Vikke saapui sitten kesäkuun alussa, ja ensivaikutelma oli todella hyvä. Kiltti, kaunis ori peruutti ulos kopista. Osaa käyttäytyä kokemattomienkin käsissä. Ratsastaessa hieman raaka, kun on ollut vain maastoratsuna, mutta se ei ole ongelma, kyllä siitä vielä ratsu tulee!

Äijät tarhaavat yhdessä, vaikka monella tuskin edes tulisi mieleen laittaa oria ja ruunaa samojen aitojen sisäpuolelle. Tämä kaksikko on kuitenkin todella kaverillinen yhtälö.Dakota

rotu:  sekarotuinen
sukupuoli:  narttu
väri:  musta-ruskea-valkoinen
syntymäaika:  4.6.2011

62,5% malamuutti, 12,5% husky, 12,5% saksanpaimenkoira, 12,5% valkoinenpaimenkoira.

Luonteeltaan melko itsepäinen, mutta kuitenkin kiltti ja ihmisrakas. Pentuna herkut, lelut, kehut eikä mikään kelvannut motivaattoriksi koulutuksessa. Oppi vasta kaksivuotis kesänä käymään käskystä maahan.

Rakastaa juosta pellolla vapaana, mutta mukana on oltava reilusti kuivattua leipää, sillä mikään muu herkku ei pidä Dakotaa kiinnostuneena ihmisestä. Riistavietti korkea.Dewi

rotu:  siperian husky
sukupuoli:  naaras
väri:  punavalkoinen
syntymäaika:  16.8.2013

Kiltti, sosiaalinen ja oppivainen. Luonteesta lisää heti, kunhan ehditään itse paremmin tutustua pieneen pyörremyrskyyn! :)

1 kommentti:

  1. Kaunis tuo teidän huskyn penikka. ! Itse kasvatan pieni muotoisesti huskyja ja aina rakastanut noita punaisia yksilöitä. ja aurinkoista kevättä teille!

    -Pinja ja karvaset
    www.radai-s.weebly.com

    VastaaPoista