sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syksyn kuulumisia

Heippa taas! Olen ollut tänä syksynä normaalia laiskempi ja se näkyy myös 'huimassa' kirjoitustahdissa. (heh, sori!) Elokuun lopussa käytiin Pyhtäällä ulkomuotonäyttelyssä muutaman kanin kanssa ja kaikesta panikoinnista huolimatta meillä meni tosi hyvin ! Minulla oli mukana rekisteröitäväksi Caspar, jolla ei oikean korvan tatuointia ollut, sekä Ruotsista loppukesästä tullut ruskea naaras Nougat, joka ei leukapussinsa takia olisi hyväksyttyjä pisteitä A-luokassa olisi saanut. :') Aamulla näyttelypaikalle saavuttuani kävin siellä ensin katselemassa ja jätin kanit vielä autoon. Kävin siis kurkkimassa mihin mun ylipäänsä pitää ne raahata ja missä niiden häkkipaikat ovat.

Löysin kuitenkin häkkipaikat hyvin ja lähdin hakemaan kaneja autosta omille paikoilleen. Kassun ja Kingin paikat olivat samassa pystyrivissä, poikueryhmän häkki toisessa päässä koko rakennusta! Viimeisenä hain rekisteröintiluokan kanit, joille ei omia paikkoja ollut. Kyselin sitten kaikilta tutuilta ja vähemmän tutuilta minne REK-kanit pitäisi raahata, mutta oikeastaan kukaan ei osannut sanoa! Käppäilin siellä sitten ympäriinsä Caspar ja Nougat kainalossa, kunnes mulle vinkattiin, että ne pitää itse punnita, etsiä niiden arvostelulappu ja kiikuttaa tuomaripöydälle. Vein sitten Casparin ensimmäisenä, punnitsin sen ja nostin tuomarin eteen. Tuomarina oli Ingela Larsson. Caspar oli maailman hirveimmässä karvassa ja se vaan pölähti kun laskin sen pöydälle. Kaikesta huolimatta se rekisteröitiin pistein 93p ja jo pelkästä karvasta sakotettiin 2p. Suunnitelmana raahata tämä herra LU:hun Helsinkiin marraskuussa, josko saataisiin paremmat pisteet kun karva on vaihtunut. Jos on.. Nougat sai lihavuutensa takia useita sakkopisteitä saaden 90,5p, mutta se sitten rekisteröitiin Ruotsissa saaduilla 93,5pisteellä.

poikueryhmä

Päivä kului yllättävän nopeasti, ja aamun jännityskin laantui rekkausluokan jälkeen aika lailla. Iltapäivällä arvosteluun pääsi juuri viikkoa aiemmin 4kk täyttänyt ruotsalainen urokseni Kingi. Se poseerasi pöydällä kuin vanha tekijä! Se oli tietenkin kasvultaan hyvin vaiheessa, olihan se vasta täyttänyt 4kk ja sai pisteiksi 91p. Kingin arvosteli Daniel Lindbladh. Tämäkin herra lähtee marraskuussa mukaan Helsinkiin. ;)






Kassu on yksi kotiin palautuneista kasvateistani, itseasiassa ensimmäisestä valkoisesta ss poikueesta. Ikää herralla oli näyttelyissä 10kk, pisteitä kertyi 92p, mutta olen erittäin tyytyväinen, onhan se kuitenkin ensimmäinen valkoinen ss oma kasvattini!





Viimeisenä kaneistani arvosteltiin poikueryhmä, joka omaksi yllätyksekseni ei saanutkaan päivän huonoimpia pisteitä, vaikka kuviollisia poikueita oli vain kaksi, joista toiset hienoja perhosia (muistankohan ihan väärin, jos sanon enkku scheckejä?) ja toiset meidän epätasaiset japanilaiskuvioiset lapset. Poikueryhmäkin sai kuitenkin mielestäni hyvät 92p, ja olen kyllä ylpeä!

 Romance, naaras.

 Rhythm, naaras.

Reggae, uros.


Raikasta syksyn jatkoa lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti