tiistai 18. maaliskuuta 2014

Viisikon seikkailut

Aloitan tämän kertaisen tekstin pyytämällä ensin anteeksi. Olen todella huono kirjoittelemaan ylipäänsä mitään, ja vaikka aiheena onkin omat eläimet, joita näen useita tunteja päivässä, on hyvin vaikea pukea tapahtuneet asiat ja tunteet sanoiksi.

Vennin ja Demin muksut ovat nyt 6vk ja 5vk. Vennin tytön nimeksi tuli Houdini's Lewa, ja kotiin jäävän poitsun nimeksi tuli Houdini's Lovesong. Demin kotiin jäävät tyttö ja poika ovat Houdini's Mojito Marbles ja Manhattan Memories, sekä edelleen kotia etsivä velipoika on nimeltään Houdini's Martini Madness.

Perjantaina 21.3.2014 odotellaan syntyväksi kääpiöluppapoikuetta väreissa valkoinen ss, sekä x-kirjavat väreissä luonnonkeltainen, madagaskar, musta ja luonnonharmaa, sekä 75% leijonanharjaspoikue väreissä valkoinen ss ja x-kirjavat!

Minulla on työnalla laaja teksti kasvatuksesta yleisesti, joka sisältää faktoja ja ohjeita, sekä omia mielipiteitäni asioista. Kirjoituksen on tarkoitus olla ns. ohjekirjanen aloitteleville kasvattajille, ja kasvatuksesta kiinnostuneille. Siinä tulee olemaan kaikkea niin rodun ja naaraan valinnasta, astutukseen, synnytykseen, poikasten hoitoon, ja mahdollisesti lopetukseenkin liittyen, kauhuskenaarioita unohtamatta.

Nyt asiaa oli vain vähän, mutta loppuun tietenkin kuvia kanilapsista!
6 kommenttia:

 1. En edes tiennyt, että sulla on blogi! Pakko oli lukijaksi liittyä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, hiljaiselolla ollaan oltu omien kiireiden vuoksi, ei oo oikein ehtinyt kirjoitella, saati mainostella :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! :3 toi X-kirjava ss on ihana, ihastuin ensi silmnäyksellä:'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! itse tykkään myös älyttömästi, tuo sinisilmä on vieläpä se kotiin jäävä tyttö, olin niin onnellinen, kun se varmistui tytöksi :33 mamman Marbles <3

   Poista
 3. Ihania vauvakuvia! Voi kun itsekin uskaltais seuraavista poikasista ottaa kuvia ulkosalla, pelottaisi vaan kauheesti, että lähtevät lipettiin D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli niiiiin iso kivi käytössä, että sain varpaillani olla suurimmassa osassa kuvista! ei edes aikuiset puput edes harkinneet alas tulemista :') vauvat muutenkin vähän enemmän varuillaan, kun tutusta ja turvallisesta häkistä raahattu kuljetuskopassa kuvattavaksi :D

   Poista