keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kanilapsia ja arvontaosallistumista.

Heippa taas. :) Venni sai maanantaina poikueensa. Suuresta massusta huolimatta päivänvalon näki vain kaksi poikasta. Molemmat voivat erittäin hyvin, toinen on selvä keltamustajapanilainen, jonka raidoitus on omaan silmääni todella upea ja toinen luultavimmin sinikeltainen, jolla raitoja on vähemmän.

Loppuviikosta odotellaan syntyväksi lisää kanilapsia, joista kääpiöluppalapset tulevat olemaan x-kirjavia erinäisissä väreissä, luultavimmin luonnonharmaana, luonnonsinisenä ja mustana. Leijonanharjaslapset, jos Fillmore nyt olisi tullut kantavaksi, tulevat olemaan väreissä valkoinen ss, sekä mysteeri x-kirjavat. :)

Kuvia lapsukaisista postailen tietenkin heti, kun vaan pienet saavat karvatakkinsa niskaan ja pikkuhiljaa alkavat aukomaan silmiään !


Toivoisin nyt kaikkien lukijoiden liittyvän kasvattajaystäväni blogia seurailemaan, sekä osallistumaan mahtavaan arvontaan osoitteessa > http://riemuloikanblogi.blogspot.fi/2014/01/valitse-voittosi-arvonta-bloggaajille.html !

http://riemuloikanblogi.blogspot.fi/2014/01/valitse-voittosi-arvonta-bloggaajille.htmlPostaustoiveita ja ehdotuksia saa aina laittaa tulemaan ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti