perjantai 27. kesäkuuta 2014

Out with the old, in with the new.

Tässä minä taas istun ja mietin mitä kirjoittaisin. Vaikka eihän tätä blogia varmaan kukaan edes lue, onhan kirjoitusvälit älyttömän pitkät. En vaan saa aikaiseksi kirjoittaa mitään, vaikka nytkään minulla ei ole mitään muuta kuin aikaa.

Lupaan jatkuvasti itselleni, että illalla kirjoitan blogiin jotain. Ei vaan viikonloppuna. No jos minä nyt ensi viikolla ehtisin.. Pöh. Niskasta kiinni ja näpyttelemään. Edellisestä kirjoituksestakin on taas jo reilu kolme kuukautta. Pahoittelen jälleen!


Vanha mamma Stepbystep's Under a Magic Spell, siirtyi ajasta ikuisuuteen tänä keväänä. Kotona vaikuttaa kuitenkin pojanpoika Trick. Tästä pääsenkin kivalla aasinsillalla mukavampaan aiheeseen, eli poikasiin.

Keväällä meille muutti chinchillan värinen kääpiöluppaneiti Ajattaren Noita, joka tuli nimenomaan Trickin morsioksi. Neiti sai kutsumanimekseen Gretel, ja sillä onkin tällä hetkellä 5vk ikäiset poikaset. Mukelot ovat kehittyneet hitaasti, mutta varmasti ja ovatkin todella uteliaita menijöitä. Poikueessa on 3 mustavalkoista japanilaista, sekä yksi suhteellisen harvinainen sinichinchilla! Sinichinchillapoika sijoitetaan hyvän kodin löytyessä, ja minulla onkin yksi kotiehdokas tiedossa. Ainakin alustavasti kotiin jää molemmat mustavalkoiset japanilaiset tytöt, sekä mustavalkoinen poika asuu meillä 14vk ikään asti, jolloin vien japsiporukan näyttelyihin poikueryhmäarvosteluun. Näyttelyn jälkeen Reggaeksi nimetty uros muuttaa ystävälleni yhteisomistukseen Lahteen. :)

 Reggae
 
 Romance
 
 Rhythm
 
 Rebellion
 
 
Poikue on omaa linjaa jo kolmannessa polvessa, ja olen todellakin innoissani! Jalostus alkaa pikkuhiljaa edetä, ja sain ulos jopa suhteellisen asiallista japanilaiskuviota. :)
 
 
Myöskin Gucci on vihdoinkin saanut poikasia, pitkän yrityksen jälkeen. Poikasia syntyi viisi, joista kaksi oli sukutietojen mukaan geneettisesti täysin mahdottomia valkoisia! Toinen niistä valitettavasti kylmetty muutaman päivän ikäisenä, mutta toinen valkoinen paljatui punasilmäiseksi. Olen aina halunnut punailmäisen valkoisen! :3
 


Valitettavasti kaikki ei aina kuitenkaan mene niin kuin elokuvissa, kuten ei nytkään. Yhdellä poikasista on todettu vesipää, mutta sen ei pitäisi haitata sen elämää. Jos kuitenkin käy niin, että oireita alkaa ilmetä, niin tietenkin pieni päästetään vaivoistaan paremmille porkkanamaille, mutta näillä näkymin se saa jatkaa elämäänsä sisarustensa kanssa. :)

Pienokainen, jolla vesipää.

 Valkoinen ps neiti Shenanigans.
 
 Toinen normaaleista luonnonharmaista x-kirjavista. :)

 
Meille muutti myös oma leijonanharjas uros vaihtokaupan tuloksena, eli tässä esittelen meidän leijonakuninkaan, Luigin! Väriltään se on musta x-kirjava, ja luonteeltaan utelias halipulla.
 
 

Meinasin unohtaa mainita sijoituksessa olevan Bambin (Houdini's Katniss) eilen syntyneen poikueen, jossa on huimat 8 muksua! Onnea ja menestystä emolle, poikasille, kuin myös omistajille. <3


 
Yritän (taas) alkaa kirjoittaa tänne vähän useammin, nyt kun aikaa tulevaisuudessa vakiintuneen työn johdosta on ehkä hiiiieman enemmän ! :) Mukavaa kesää kaikille lukijoille <3
 




7 kommenttia:

  1. Minä aikankin luen, uskollinen seuraaja! :D
    Mahtava tuo Bambin poikue, tuo yksi raitanassu näyttää hurmaavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, uskollinen seuraaja <3 Itse rakastuin jo aivan totaalisesti tuohon läsipääkirjavaan, juuri sellainen, mistä tykkään :33

      Poista
  2. Täällä toinen lukija! :)

    p.s Innolla oottelen sitä juttua niistä värigeeneistä, että menis aivoihin ne kaikki jutut :D

    VastaaPoista
  3. Bloglovinin kautta muuten seuraan, kun mua ei lukijapalkin lukijoissa enää oo :--)

    VastaaPoista
  4. Täällä toinen uskollinen seuraaja :D
    Rakastuin noihin japanilaisiin:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sellanenhan teille sitten seuraavaksi jossain vaiheessa ;)

      Poista