keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Jännittää! Eikä vaan yksi asia, vaan ainakin kaksi. Ensimmäinen niistä on se, että kasvattajanimianomukseni on ensimmäiseltä käsittelijältä lähtenyt eteenpäin hyväksyttynä. Enää tarvitaan SKJL:n hyväksyntä, kunnes olen ihan virallinen kasvattaja! Toivotaan nyt, että kasvattajanimi tulisi hyväksytyksi ennen kuin toinen jännityksen aihe vetää keuhkonsa täyteen ilmaa ensimmäisen kerran.

Toinen jännitettävä asia on siis ensimmäinen meillä syntyvä valkoinen ss kääpiöluppapoikue, jota odotellaan syntyväksi 13.10. Emänä kyseisellä poikueella on siis Cherry Garcia, eli tutummin Demi. Kyseessä on Demin ensimmäinen poikue, joten toivotaan, että kaikki sujuu hyvin! Isänä on kaikille tuttu Caspar California, eli tutummin Caspar. Siinä on kyllä sellainen kaksikko.. Casparin ollessa tunnettu karkailutempuistaan, mitä tekee Demi ensimmäisenä päivänään meillä? No onnistuu karkaamaan häkistä avaamatta yhtäkään luukkua.. Häkin takaosassa oli yksi vaakapinna irronnut, mitä en ollut huomannut, niin Demi sitten onnistui sieltä luikertelemaan ulos. ''Vaimomatskua'', Caspar varmaan ajatteli..
Vasemmalla Caspar, oikealla Demi. Kyllä ne aika samannäköisiä loppujen lopuksi ovatkin ! Mamman pienet porkkanatassut <3


Kasvattini Blue, risteytys, on tullut murrosikään. Huh! Tähän asti niin ihmisrakas ja halauksia rakastava pupupoika päätti puraista minua, kun olin häkkejä siivoamassa. Hetken päästä tapahtumasta oli taas normaali itsensä ja kerjäsi silityksiä. Kanit on kyllä hassuja. Ihana seurata niiden kasvamista ja luonteen kehittymistä.

Nuorimmat kanini ovat tällä hetkellä vain kahden viikon ikäisiä. Chican poikakolmikko on yllä mainitun Bluen puolisisaruspoikue. Kaikilla on silmät olleet auki jo useamman päivän, mutta ne viihtyvät edelleen emon rakentamassa, hyvin erikoisessa pesässään.

 
Pojat rivissä. Tämä on paras kuva mitä niistä sain yhdessä. Ovat niin kovia menijöitä, etteivät kahta sekuntia pysy paikallaan. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti