perjantai 11. lokakuuta 2013

Odotusta kiireen keskellä

Huh, kiirettä on pitänyt niin paljon, etten ole oikeastaan ehtinyt edes ajatella tänne kirjoittamista. Töissä on käytävä ja eläimet hoidettava...

Tuleva sunnuntai tulee olemaan jäähyväisiä sekä tervetulotoivotuksia täynnä. Saan vihdoinkin kotiin siperianhusky pennun, Dewin, jonka kasvamista olen seurannut syntymästä lähtien. Se on kuulemma oikea pikkutornado! Aina kiusaamassa sisaruksia ja tekemässä kolttosia. Kuvia tästä neitosesta lisään heti, kun päästään sunnuntaina pennun kanssa kotiin.

Samalla reissulla maailmalle lähtee Little Secret, eli tutummin Unna, joka pääsee mukavaan lemmikkikotiin toisen kanin kaveriksi. Ikävähän tuota pientä söpöläistä tulee, tottakai, mutta elämässä on tehtävä uhrauksia.

Unnahan oli alunperin jo kaksiviikkoisena lopetusuhan alla tapaturman vuoksi, mutta sisulla ja voitontahdolla pikkuinen on kasvanut isoksi tytöksi. Tapaturman vuoksi tytön oli tarkoitus jäädä kotiin, mutta sopivan lemmikkikodin löytyessä päätin ajatella kanin kannalta, ja onhan se varmasti parempi päästä lemmikkikotiin, jossa ei ole niin paljoa meininkiä kuin meillä.

Unnan jatkoa voi seurata täältä:
http://hilla-unna.blogspot.fi/
Tässä toinen maailmalle lähtevistä lapsista. Neiti pääsee leikatun uroksen kaveriksi Turkuun. :)


Demi on kaivellut heiniään jo aika lailla, saa nähdä tuleeko sieltä mitään.. Sunnuntaina olisi laskettu aika, mutta koska kyseessä on ensimmäinen poikue, tarkkaa ajankohtaa en voi sanoa, voi olla, että ne syntyvät jo tänä yönä, tai vasta maanantaina.

Sunnuntaita jännityksellä odottavat puput ja muut toivottaa kaikille värikästä syksyä!


                                Fairy


                     Caspar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti