maanantai 21. lokakuuta 2013

Virallisesti Houdini's!

Jee, me ollaan nyt virallisesti Houdini's kanila! Kasvattajanimi on hyväksytty Kaniininkasvattajiin (Suomen kani ja jyrsijä liiton alaisuuteen) perjantaina 18.10. Tätä on odotettu ja nyt se tapahtui. Ihanaa. Kotisivut on nyt pistetty julkisiksi, jotta kaikki voivat tämän nähdä. Kertokaa toki tuttavillenne!

Viimeksi kerroin meille muuttavasta koiranpennusta, Dewistä. Se on ehtinyt asua meillä nyt jo viikon, joten kuvasaastetta löytyy!
 ( nämä kuvat kasvattikodista )

Luonteeltaan Dewi on osoittautunut kiltiksi ja yhteistyöhaluiseksi, vaikka kasvattaja sitä kuvailikin pentueen tornadoksi! Neiti on rohkea ja oppii nopeasti, ymmärtää pysyä pois hevosten jaloista, ja häärää mukana kanilassa. Isomman koirani Dakotan kanssa tulee toimeen aivan loistavasti!Yksinolossa Dewillä on vielä paljon harjoitusta edessä, mutta Dakotan kanssa sen uskaltaa jättää jo sisälle siksi aikaa, kun muut eläimet käy hoitamassa. Työpäivien ajaksi tyttönen menee anopilleni 'päivähoitoon'. :)


Uuteen kotiin lähtenyt Houdini's Little Secret, eli kotoisammin uudessa kodissaan Unna, on ehtinyt tekemään jo paljon ! Totutellut valjaisiin, nähnyt lunta.. Hypännyt pieniä esteitäkin, mitä itse en ole koskaan saanut aikaiseksi kokeilla. Samalla reissulla yksi luonnonharmaa tyttö muutti Turkuun, ja keskiviikkona Chubby (valkoinen ss leijonaharjas/kääpiöluppa) muutti Lahteen. Tässä vielä kuva Unnasta uudessa kodissa.

Demin duo syntyi 14.10.2013 sillä aikaa, kun itse olin töissä. Molemmat poikaset ovat pulleita ja isokokoisia lapsia, joten voin olla varma, että Demi on hoitanut niitä huolellisesti. Karvaa on molemmille kasvanut hyvin, ovat pysyneet pesässä, eikä ongelmia ole ollut. Alustavasti näyttäisivät olevan tyttö ja poika, ja jos näin on vielä muutaman viikon päästäkin, niin nimekseen pienet saavat Houdini's Katniss ja Houdini's K.... :)Risteytyspoikaset, jotka syntyivät sinä päivänä kun Demi ja Fairy liittyyivät porukkaan, ovat kasvaneet nätisti. Tosin viime lauantaina kun tulin kotiin, madagaskar viittakuvio poika oli menettänyt henkensä. Seuraavana aamuna tehty ruumiinavaus vahvisti epäilykseni katkenneesta niskasta. Emo oli luultavasti säikähtänyt ja juossut pienen yli huonoin seurauksin. Tässä kuitenkin kuvat kahdesta siskosta, jotka ovat nyt 6 viikkoisia. Molemmat vielä vapaita ! ;)

Sitten vielä viimeiseksi nuorten kanien kehitystä. Fairy on tuplannut kokonsa siitä, kun se tuli minulle, Trick ja Ninja ovat jo isoja poikia, omia kasvatteja. Päätin tehdä vertauskuvat näiden kehityksestä kolmen viikon välillä ja tässä tulos...

Ensimmäisenä tietenkin Papaya Fairy, eli tutummin Fairy. Se oli niiiin pieni minulle tullessaan, etten voinut edes uskoa. Nyt tyttö on kuitenkin kasvanut todella kivasti, ja se alkaa näyttää jo isolta tytöltä! Painoa 700g+.Toisena oma kasvattini, Houdini's Magic Trick, aka Trick. Mietin pitkään tahdonko jättää tämän pojan kotiin, mutta koska se on jo reilu kolmikuinen, saa se jäädäkin veljensä seuraksi. Ehkä sitä joskus sitten tulee käytettyäkin, saa nähdä. Painoa kaverilla oli viimeksi mitattuna jo 1,1kg+ !


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä Houdini's Legacy, eli Ninja. Tästä kasvatistani olen todella ylpeä. Luonteeltaan älyttömän kiltti ja seurallinen, omaan silmääni vieläpä todella komea kaveri, jota varmasti tulen käyttämään valkoisen sinisilmäisen kääpiölupan kasvatuksessa. Painoa viimeksi nipin napin 1kg. :)

Kirpeisiin pakkasaamuihin jaksamisia toivottaa Houdini's kanilan väki, koirat, sekä hepat, ja tottakai myös minä itse, Pii-.  :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti