maanantai 4. marraskuuta 2013

Long time no see

Heips vaan, pitkästä aikaa. En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne mitään pariin viikkoon. En ole koskaan kirjoittanut edes päiväkirjaa, ja sen kyllä huomaa. Mitä tänne kirjoittaisin, onko ehdotuksia? :)

Demin ja Casparin poikaset tosiaan näkivät päivän valon 14.10.2013 ja ovat nyt kolmen viikon ikäisiä. Tytön nimesin Houdini's Katnissiksi ja pojan Houdini's Kaiseriksi. Hyvä kun pallot mahtuvat enää edes kämmenelle! Demi on ainakin hoitanut pienokaisiaan erittäin hyvin, ja sen huomaa kasvunopeudesta. Tässä poikaset 12 vuorokauden iässä, vasemmalla pullea Kaiser, oikealla Katniss.
                       Katniss                                                                                                               Kaiser
 
                  vasemmalla Kaiser, oikealla Katniss.


Molemmat ovat todella rohkeita, uteliaita ja sosiaalisia kavereita. Herätessään tulevat heti katsomaan kuka häkin vieressä katselee ja käsiä nuollaan kuin viimeistä päivää! Edes Dewi-pentua eivät pelkää, vaikka se apina kiipeilee häkkien päällä ja riehuu pitkin kanilaa. :') Olen miettinyt, josko jättäisin tytön kotiin, mutta mitään päätöksiä ei ole vielä tehty.


Risteytystytöt, joista edellisessä postauksessa mainitsin, ovat löytäneet hyvät kodit, ja ne muuttavat tulevana viikonloppuna.

Kaneja punnitsin viimeksi 30.10 ; Demin lapset painoivat 223g ja 215g 2vk iässä, Fairy painoi jo huimat 838g, eli kyllä siitä vielä kanin kokoinen saadaan ! Omat kasvatit Trick ja Ninja painoivat jo älyttömät 1295g ja 1193g, täytyykö vähentää pellettimäärää, ettei näistä ihan jättiläisiä kasva. :D
 
 
Papaya Fairy ;  Fairy

 
 
Houdini's Legacy ;  Ninja
Houdini's Magic Trick ;  Trick

Ainiin, melkein unohdin! Mulle syntyi luonnonharmaa 'testipoikue' noin kuukausi sitten. Löysin poikaset jo karvat kasvattaneina, joten tarkasta syntymäpäivästä ei ole tietoa. Ihmettelin yhden poikasen tummempaa väriä, ja arvailin sitä raudanharmaaksi. Myöhemmin sain facebookin kautta varmistuksen, että kyseessä on harvinaisempi väritys kääpiölupalla. Tiesin kyllä, että raudanharmaa on suhteellisen harvinainen, mutta että näin harvinainen? Tämän lisäksi Suomessa on kuulemma vain yksi raudanharmaa kääpiöluppa! Taitaa olla, että tämä tyttö jääkin sillä verukkeella kotiin. :) Nimiehdotuksia, jotka alkavat kirjaimella j, saa laittaa kommentteihin!


 
vasemmanpuoleisessa kuvassa ikää arviolta 4 vuorokautta, oikealla ikää noin kolme viikkoa ja valotus taustan takia päin mäntyä.
 

Neidillä tässä kuvassa ikää neljä viikkoa, nimeä vielä etsitään ! :)

 

6 kommenttia:

 1. Hmmmm... Houdini's Jadine, Houdini's Joyful, Houdini's Jade...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadea oon itsekin tuumaillut, mutta tuo Joyful on kanssa tosi kiva !

   Poista
 2. Kyllä se ihan puhdas leijonaluppa on!

  VastaaPoista
 3. http://katselet-blogiani.blogspot.fi/2013/11/14-liebster-blog.html

  VastaaPoista
 4. Pentuhan tuo vielä on. Että papereita ei ole. Vanhemmilla kyllä (joo en tiedä miksi ei ole rekisteröity). Meille se on ihan sama onko se leijonaluppa vai -harjas. Leijonaluppana se meille myytiin.

  VastaaPoista