tiistai 26. marraskuuta 2013

Kasvua havaittavissa

Heissan taas! Aikaa on taas kulunut viimeisestä postauksesta jo liiankin kauan. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja kirjoittaa useammin. Olisiko teillä postausehdotuksia? Montaa vakituista lukijaa minulla ei ole, mutta 'anonyymienkin' kommentit ovat tottakai tervetulleita!

Kaikki osallistuu nyt arvontaan Mustikkametsän kanilan facebook- sivuilla! > https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492770607505581&set=a.264060680376576.59698.264044317044879&type=1&theater&notif_t=comment_mention


Aloitan taas kertomalla ensimmäiseksi tietysti kaikesta kaneihin liittyvästä. Viime viikolla sain Kaniininkasvattajien jäsenlehden, Kaniinipalstan sähköpostiini ja se oli pakko tietenkin lukea heti! Sivuilta löysin ilahduttavan yllätyksen. Jäsenille on jaettu kasvattajanumerot, jonka kukin saa siis tatuoida omien kasvattiensa oikeaan korvaan, josta kanien kasvattajan saa tarvittaessa selville.

Kasvattajanumerosta innostuneena päätin sitten sopia päivän tatuoijalle, ja tatuoin omille kasvateilleni, Ninjalle, Trickille, Demin poikasille Katnissille ja Kaiserille kyseisen numeron oikeaan korvaan. Vasempaan korvaan laitettiin itse valikoimani tunnistenumerot, joista erotan kasvattini, jos joskus joku sattuu kyselemään kyseisten tunnistenumeroiden omaavan kanin alkuperää.         Katniss                                                                                                                                         Kaiser

Samalla reissulla Helsingistä tulleet tytöt Cherry Garcia (Demi) ja Papaya Fairy (Fairy) saivat myös papereissa olleet tunnistenumerot korviinsa. :)


                      vasemmalla Fairy, oikealla Demi

Painoista haluan sanoa sen verran, että pieni Fairy tyttönen on rikkonut kilon rajan, ja painoa oli viikko sitten 1080g ! Demin pienet painoivat 430g ja 480g viiden viikon iässä. Ninjalla taasen painoa löytyi 1290g, Trickillä huimat 1400g! Trick vaikuttaa muutenkin jo isolta äijältä jo 4kk iässä.. Kuvauspaikalle otettaessa alkaa ruikkiminen, sekä armoton kurnuttaminen ja kosiskelu, kun tytöt tuoksuu.

 
 
 
 
 
           Houdini's Magic Trick                                                                                                 Houdini's Legacy


Postauksen loppuun ajattelin laittaa älyttömän pläjäyksen kuvia tuosta koiranpennusta, mutta ensin vähän juttua siitä.

Dewi on luonteeltaan leikkisä ja sosiaalinen, erittäin fiksu ja huomionkipeä. Pienimuotoista uhmaa on havaittavissa varsinkin silloin, kun sen kanssa on ulkona ilman hihnaa, ilman herkkuja.. Neiti on miellyttämishaluinen, ja yrittää kovasti!

Olemuksellaan Dewi on sulattanut ihan kaikkien sydämen! Hakureissulla mies ei juurikaan vaikuttanut kiinnostuneelta koko pennusta, mutta sinä iltana Dewi nukahti hänen syliinsä, ja se oli menoa. Moni hämmästelee pennun kirkkaan sinisiä silmiä, mutta omasta mielestäni ne on ihanat ! Olin aina halunnut ruskean, sinisilmäisen huskyn, ja Dewi on todellakin unelmien täyttymys!

Nämä käskyt Dewi jo osaa ;    Istu, maahan, tassu.
Ja sitten sitä kuvasaastetta! 

 
Minä ja karvakaverit toivotamme kaikille oikein kivaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti