perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulutervehdys

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa koko Houdini's kanilan väki! Viime kirjoituksesta on taas aivan liian kauan aikaa, ja se johtuu lähinnä siitä, että en keksi mitä kirjoittaisin. Tahdon välttää saman kirjoittamista joka kerta, muuttaen vain päivämäärän, eli siis arkirutiinit on yliviivattu aihe :D

Ehdotelkaa ihmeessä kirjoituksen aiheita, tai vaikka jos tahdotte tietää jostakin kanista, hevosesta tai vaikka koirasta enemmän, niin isken järjettömän kuvasaaste'tekstin' tarinoiden kera. Vai täytyisikö vaan ottaa tavaksi esitellä jokaisessa kirjoituksessa enemmän jotakin kania, kertoen sen luonteesta, käytöksestä, kiinnostuksen kohteista ja omasta suhteestani kyseiseen eläimeen?

                                                                                                          Dewi-tonttu

Asiasta kukkaruukkuun, olen todella ylpeä kanilan nuorison kehityksestä! Fairy lähentelee jo 1,4kg rajaa, painaen 1393g, kun Ninja on sen jo ylittänyt, 1,6k painoisesta Trickistä puhumattakaan. :)

Dewi (koiranpentu) painaa jo huimat 12,3kg. Rokotukset on hoidettu ja sirutuksenkin kesti kuin mies, toisin kuin Dakota, joka minun täytyi itse nostaa hoitopöydälle (elukka painaa 34,4kg, oli kauhusta jäykkänä ja vastusteli minkä ehti :'D ).


Myös osa kaneista pääsi tonttuilemaan, tosin kuvasato ei ollut millään lailla tyydyttävä. :D
Pistäkääs nyt niitä postaustoiveita ja kommentteja tulemaan ! :)

2 kommenttia: