torstai 30. tammikuuta 2014

Lisäystä tiimiin.

Tästä lähtee, koitan ainakin kirjoittaa jotakin lukemisen arvoista. Olen niin perfektionisti kirjoitusten suhteen, että menee ikuisuus keksiä, mitä tähän kirjoittaisin, ja miten. En tahtoisi kirjoitusten olevan vain muutaman virkkeen säälittäviä yrityksiä, mutta kaiken on kuitenkin pysyttävä asiallisuuden rajoissa, että joku jaksaisi mahdollisesti edes joskus tätä lukea!
 
Olen todella iloinen, että Casparin ja Demin lapset, Bambi ja Blu (virallisesti Houdini's Katniss ja Kaiser) pääsivät erinomaisiin koteihin ! Bambilla on kaverina vanhempi, leikattu valkoinen ss kääpiöluppauros Bablo. Blu kuulemma keksii kaikki mahdolliset keinot päästä yöllä omistajansa viereen, sänkyyn nukkumaan. <3 
 
 
 
 
Oikealla Bambi ja Bablo.
Seuraavissa kahdessa Blu ja porkkana. :D
Viimeisenä Bambin 'rakennekuva'.














































Vuoden alussa tiimiin littyi Royal's Gucci Rush, luonnonsininen kääpiöluppanaaras. Neiti on syntynyt jo toukokuussa 2013, eli oli meille tullessaan jo astutusikäinen, ja poikuetta odotetaankin syntyväksi noin viikon päästä. Luonteeltaan neiti on melko rauhallinen, kiltti ja utelias. Pusuttelee mielellään muita pupuja häkin kaltereiden läpi juoksuvuorollaan, kun muut lähinnä etsivät syötävää.

 
 
Taika oli valitettavasti jäänyt tyhjäksi, eikä poikasia mammalle syntynyt, mutta nyt tulevana viikonloppuna on Vennillä laskettuaika. Vennin massu on niin pullea, että se ei meinaa mahtua häkistään edes ulos enää. :') Toivotaan, ettei ihan älytöntä määrä poikasia pyöräytä, sillä kääpiölupan maito ei välttämättä riitä suurelle poikueelle. Kaikkeen on tosin varauduttu, ja maidonvastiketta on ostettu kotiin ihan varmuuden vuoksi.
 
 
 
Lisäksi meille saattaa olla syntymässä myös ensimmäinen leijonanharjaspoikue yhdistelmästä Fillmore x Mustikkametsän Nyyhkyttävä Nyyti. Poikue olisi uroksen ensimmäinen, joten astutuksen onnistumisesta ei ole varmuutta, mutta neidin nisät ovat turvoksissa, sekä siitä on tullut himpun verran äkäisempi akka. :)
 
 
Fairy tietää jo olevansa iso tyttö, sillä on ollut aivan kamala murkkuiän ja kiiman sekoitus viimeiset pari kuukautta. En ole saanut siitä yhtäkään kuvaa tänä aikana, kun kuvassa on joko hännäntöpö, tai sitten kameran linssi on merkattu pissalla. Vaikka olen vähintään metrin päässä.. Viikko sitten yrittäessäni kuvata neitiä, sain pissat naamalleni ja suuhuni, kun yritin pelastaa kameran pissatahroilta. Se jos mikä palautti minut viimeistään maan tasalle, ettei kanit aina ole niitä ihania pumpulipalloja. ;)
 
Dewi on jo 5kk, aika menee niin nopeasti ! Silläkin on aikamoista uhmaa ollut tavattavissa, ja aidatulla pihallakin se on käytettävä pikaisilla pissareissuilla hihnassa, sillä sitä ei saa muuten sisälle ilman herkkuja.
 

 


Laitetaan nyt loppuun vielä muutama kuva poneistakin, kaikille jotakin. ;) Vikelle testasin suoraa kumikuolainta, mutta herra keskittyi vain kuolaimen narskuttamiseen, eli me siirrytään takaisin kolmipalaan.





Lukijan toiveesta seuraavaksi yritän saada aikaiseksi kirjoituksen pelkästään hepoista. Se ei tule olemaan lyhyt, jos silloin vielä muistan kaiken, mitä olen siihen suunnitellut!


1 kommentti:

  1. Kiva postaus :)
    Ja kiva kun tässä postauksessa on isompi teksti kuin aikaisemmissa, mukavampi silmille! :)

    VastaaPoista